rand-bottom-standard

Webteksten

Het meest onderschatte onderdeel van een website? De tekst! Zonder goede content is je website een leeg omhulsel. Zonde! Webteksten schrijven is alleen niet iets wat je zomaar even doet. Wij helpen je de juiste woorden te vinden in een toon die past bij jouw identiteit én die aansluiting vindt bij de doelgroep. Dit samen levert perfect passende webteksten op. Oja en betere Google-rankings!

Wat is een webtekst?
Een webtekst is een tekst die is geschreven voor gebruik op een website. Deze tekst kan van alles zijn. Denk hierbij aan productbeschrijvingen, blogartikelen, nieuwsberichten of zelfs complete webpagina’s. Een webtekst is vaak kort en bondig met een heldere structuur en een duidelijke boodschap.

Een webtekst moet:

 • Gemakkelijk te lezen zijn
 • Aantrekkelijk voor de bezoeker. Je wilt natuurlijk dat de bezoeker op je pagina blijft en eventueel actie onderneemt.
 • Webtekst moet ook zoekmachine geoptimaliseerd zijn. Dit betekent dat de tekst relevante zoekwoorden bevat die helpen om de pagina beter te laten scoren in zoekresultaten en zo de bezoekersaantallen verhogen.
 • De webtekst moet aansluiten bij de identiteit van de website en het bedrijf
 • De tekst is geschreven voor het doelpubliek van de website.

Laten we kennismaken!
Wij denken graag mee over jouw tekstuitdaging. Laat woorden voor je werken en neem contact op voor een brainstorm of advies.

rand-top-standard
cta1
rand-bottom-standard
framehanger
Normec Foodcare

Normec Foodcare

framehanger

Kesseler & Reuvekamp

framehanger

De Verbinding

Waarom webteksten laten schrijven door TeamCreative?

 • Onderscheidend

  De juiste zoektermen

  Onze tekstschrijfster kijkt altijd samen met de online marketeer naar zoektermen die relevant zijn voor jouw business. Zo word jij zo goed mogelijk gevonden in Google.
 • helderheid

  Schrijfvaardigheid

  D? t? Groter dan/als? Hoe zit het met de oude en nieuwste spellingsregels? Onze tekstschrijfster beschikt over een goede beheersing van taal, grammatica en stijl.
 • Trek de aandacht

  Korte doorlooptijd

  Onze tekstschrijfster heeft een goede balans tussen snelheid én kwaliteit. De teksten worden met een kritische blik geschreven.
 • Onderwerpkennis

  Onze tekstschrijfster duikt volledig in jouw onderwerp. Hierdoor kan ze de tekst authentiek maken en voorkomt ze feitelijke onjuistheden.
explanimation-logomachine
rand-top-standard
rand-bottom-standard

Werkwijze TeamCreative

Naslagwerk icoon

Informatie

We beginnen met een kick-off. Wat wil je bereiken met de webteksten? Wie is je doelgroep? En waar wordt deze verspreid?
mockup icoon

Schrijven

Aan de slag met het schrijven van duidelijke, leesbare en sterke teksten. Rekening houdend met jouw wensen en eisen. Tekst aantrekkelijker maken? Onze vormgevers zorgen voor een mooie opmaak.

Controle

We presenteren de teksten persoonlijk en je hebt ruimte om feedback digitaal aan te leveren. We zorgen ervoor dat de teksten worden aangepast waar nodig.

Gebruiken

De teksten zijn klaar voor gebruik en we helpen je graag bij het plaatsen, verspreiden en opmaken van de tekst zodat het gewenste doel bereikt wordt

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.

Kunnen we jou ergens mee helpen?
Klik hier!