Ik wil een website of webshop
rand-bottom-standard

onze websites zijn...

Wij ontwerpen een uniek design zodat jouw bedrijf zich kan onderscheiden in de markt. Daarna bouwen we een gebruiksvriendelijke website aan de hand van de nieuwste technieken.

Wij zorgen ervoor dat de bezoekers uitkomen op jouw website. De website is makkelijk te vinden. Niet alleen voor de bezoekers maar ook voor zoekmachine Google.

Het Internet wordt gebruikt op verschillende devices. De website is dan ook leesbaar op tablet, laptop en mobiel. Voor jou is de website daarnaast makkelijk te onderhouden.

Op maat gemaakt voor jouw doelgroep

De manier zoals een bezoeker naar een website of webshop kijkt verandert snel. Beleving, useability en snelheid worden steeds belangrijker. Door met onze designers de website vanaf de tekentafel te bedenken en op te bouwen gaan we samen voor het optimale websitedesign. Een website of webshop die voor jou werkt en werk uit handen neemt!

Hoe werkt zo’n proces? Wij schrijven een functioneel ontwerp, ontwikkelen clickable wireframes, maken een professioneel ontwerp en we bouwen de website met de laatste technieken. Als je wilt kan hier een volledige marketingstrategie aan vooraf gaan.

rand-top-standard

Websites

Ben jij op zoek naar een professionele website voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging? Een eigen website op maat? Wij ontwerpen een uniek design zodat je je kunt onderscheiden in de markt.

Content Management Systemen

Daarna bouwen we een gebruiksvriendelijke website aan de hand van de nieuwste technieken. De websites bouwen we in WordPress of in Craft CMS. Beide zijn zeer uitgebreide en krachtige Content Management Systemen (CMS). Wij zorgen ervoor dat de bezoekers uitkomen op jouw website, de website leesbaar is op tablet, laptop en mobiel en daarnaast makkelijk te onderhouden is.

 

Blijven optimaliseren

Ook kunnen we je na oplevering van de website blijven ondersteunen met de optimalisatie door het inzetten van online marketing.

 

rand-top-standard
rand-bottom-standard

Webshops

Wil jij jouw producten online gaan verkopen? Heb je al een webshop maar voldoet deze niet aan je verwachtingen? Ook voor webshops maken wij altijd een uniek design volledig gericht op jouw wensen en die van je klant. De webshop bouwen we in WordPress in combinatie met de e-commerce plugin WooCommerce, in Craft Commerce of in Magento 2.

Google vriendelijk & responsive

We zorgen er voor dat de webshop technisch Google vriendelijk is en dat deze op alle apparaten van je klanten, tablet, laptop en mobiel perfect leesbaar is. Daarnaast is de webshop makkelijk te onderhouden. Even een afbeelding of tekst aanpassen of makkelijk een product toevoegen, geen probleem!

Webapps

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut fermentum ipsum ut diam laoreet, nec viverra ligula ultrices. Morbi non magna bibendum, sollicitudin nisi tristique, finibus tellus. In hac habitasse platea dictumst. Nam id nisl ut erat vehicula convallis.

 

Nam varius eget quam eget pellentesque. Cras tempus non nibh at blandit. Ut est eros, mollis et nunc sed, volutpat consectetur libero. Quisque posuere vitae enim ut suscipit. Ut id tristique dolor, ut tristique felis. Aliquam tincidunt volutpat neque quis rutrum. Cras tincidunt erat quis consectetur consectetur.

rand-bottom-standard

Hosting en service

Jouw website of webshop moet ergens gehost worden om zichtbaar te zijn op het Internet. Deze hosting kunnen wij voor je regelen.

Het hostingabonnement via TeamCreative heeft verschillende voordelen. Zo hebben wij korte lijnen met onze hostingprovider. Zijn er onverwacht toch problemen met de hosting dan kunnen we dit snel voor je oplossen. Wij hebben direct toegang tot jouw accountgegevens. Je hoeft hierdoor niet zelf contact op te nemen met de hostingpartij. Dit scheelt je vervelende telefoontjes en het zoeken naar klantnummers en andere accountgegevens.

Snelheid website

Ook qua snelheid van de website zit je goed. Niet alleen de techniek van een website bepaald de snelheid ook de juiste hosting is hierbij van belang. Onze servers beschikken over de beste hardware en software als Mem cache en Redis cache.

Updaten plugins

Naast de snelheid is ook de veiligheid van de website van belang. Bij ons hosting en service abonnement zorgen we er voor dat de plugins op je website altijd up-to-date en daardoor veilig zijn.

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.

Kunnen we jou ergens mee helpen?
Klik hier!