website en webshop laten maken header
rand-bottom-standard

Websites en Webshops
Op maat gemaakt voor jouw doelgroep.

De manier zoals een bezoeker naar een website of webshop kijkt verandert snel. Beleving, useability en snelheid worden steeds belangrijker. Door met onze designers de website vanaf de tekentafel te bedenken en op te bouwen gaan we samen voor het optimale websitedesign. Een website of webshop die voor jou werkt en werk uit handen neemt!

Hoe werkt zo’n proces? Wij schrijven een functioneel ontwerp, ontwikkelen clickable wireframes, maken een professioneel ontwerp en we bouwen de website met de laatste technieken. Als je wilt kan hier een volledige marketingstrategie aan vooraf gaan.

Content Management Systemen
De websites bouwen we in WordPress of in Craft CMS. Beide zijn zeer uitgebreide en krachtige Content Management Systemen (CMS). De webshops worden gebouwd in WordPress in combinatie met de e-commerce plugin WooCommerce, in Craft Commerce of in Magento 2.

Altijd een uniek design
Door de website of webshop op maat te maken zorg je voor een uniek design gericht op jouw doel en doelgroep. Onze fotografen en video specialisten zorgen er voor dat de fotografie en video/animatie op de website ook onderscheidend is. Met onze online marketing kennis zorgen we ervoor dat de website gevonden gaat worden door jouw doelgroep. Ons team van specialisten staat voor jullie klaar en gaan graag de uitdaging aan!

rand-top-standard
cta1
rand-bottom-standard
Euroboor mockup website

Meertalige corporate website Euroboor

EUROBOOR is sinds 1977 een belangrijke wereldwijde speler op de markt van verspanende gereedschappen. Dit wil zeggen gereedschap voor materiaalbewerking zoals frezen, vijlen, boren & zagen.

Voor Euroboor hebben wij samen met hun marketingteam een maatwerk website in WordPress / WooCommerce ontwikkeld.

De website is voor het wereldwijd gebruik meertalig opgezet. Omdat Euroboor zich profileert als een stoer merk, zie je dit d.m.v. kleurgebruik en fotografie terug in de uitstraling van de gehele website.

Het uitgebreide maatwerk filtering en het custom design maakt dat we extra trots zijn op het eindresultaat.

 • beheren

  Maatwerk

  WordPress, WooCommerce en het filter zijn volledig op maat ontwikkeld.
 • totaaloplossing

  Totaaloplossing

  Ons team heeft zich kunnen vastbijten in het functioneel ontwerp, designs en de development.
 • partner - brainstorm

  Meertalig

  Euroboor is een wereldspeler van formaat. De website is hierdoor meertalig opgezet.
rand-top-standard
des-title-2 Ik wil koffie Ik wil contact
Dude kijkt
rand-bottom-standard
Mockup Normec Foodcare

Maatwerk website voor Normec Foodcare

Normec Foodcare is dé voedselkwaliteit en voedselveiligheid specialist in de levensmiddelenindustrie. Ze nemen complete projecten uit handen op het gebied van procesbeheersing kwaliteit en voedselveiligheid, laboratoriumonderzoek, smaaktesten, QA-automatisering, flexibele inzet van kwaliteitsmanagers, opleidingen en trainingen, risicomanagement en etiketcontrole.

Totaalpakket
Voor deze klant hebben wij een corporate website ontwikkeld waarin we het volledige traject van online marketingstrategie, wireframes, design en de bouw van de website hebben gerealiseerd.

Maatwerk
Normec Foodcare heeft TeamCreative ingeschakeld om haar 9 bedrijfsonderdelen, die elk een eigen website met eigen content hebben samen te smelten tot één geheel. Doordat de realisatie van de nieuwe website en de online marketing door onze eigen specialisten worden uitgevoerd kunnen we dit door nauwe samenwerking soepel, snel en kwalitatief realiseren.

Deze maatwerk website hebben we gebouwd in een WordPress Multisite waarin we de verschillende onderdelen van Normec gefaseerd laten overzetten in het nieuwe design.

 • design

  Maatwerk

  WordPress Multisite waarin er tussen de verschillende sites gezocht en berichten gedeeld kunnen worden.
 • totaaloplossing

  Totaaloplossing

  De wireframes, designs en development heeft TeamCreative gerealiseerd.
 • service-en-hosting

  Service & Hosting

  TeamCreative ontzorgt de klant volledig door zowel de hosting als het updatebeleid toe te passen. Hierdoor kunnen we de snelheid en veiligheid van de website waarborgen.
Mockup Madison tuinkussens

Madison, beleving overbrengen.

Madison is marktleider in de productie en distributie van tuinkussens, sierkussens, hondenkussens en parasols en levert haar kussens over de hele wereld.

Voor Madison hebben wij de website ontwikkeld in Craft CMS waarin de bezoeker overzichtelijk de collectie van Madison kan bekijken. Beleving is hierin heel belangrijk. Jaarlijks ontwerpen wij een nieuwe homepagina op basis van de nieuwe collectie en importeren we alle nieuwe producten.

 • maatwerk

  Maatwerk

  De website is volledig op maat gemaakt in Craft CMS.
 • design

  Design

  Jaarlijks vernieuwen we de website op basis van de nieuwe collectie.
 • video

  Productvideo's

  We hebben productvideo's mogen ontwikkelen voor de parasols.
Mockup DutchCityTour

Landingspagina DutchCityTour - Beleef Rotterdam

DutchCityTour.com is een reisorganisatie met een uniek stedentrip concept. Via Whatsapp wordt een persoonlijke rondleiding door Rotterdam aangeboden. Dit maakt het plannen van de stedentrip erg simpel en laagdrempelig.

TeamCreative heeft het idee volledig uitgewerkt van concept tot realisatie. Onze specialisten hebben het concept vormgegeven en de website ontwikkeld. Om de vindbaarheid te verbeteren hebben we aanvullend een blog module ontwikkeld waarin de mooiste plekjes van Rotterdam worden getoond.

 • marketingstrategie

  Realisatie

  TeamCreative heeft alle onderdelen onder één dak.
 • vertrouwen

  Hosting en snelheid

  Wij kunnen de snelheid van de website waarborgen omdat deze op één van onze geoptimaliseerde hosting server draait.
 • Creëer een beter beeld

  Korte lijnen

  Door ons vaste team zijn de lijnen kort en kunnen wel snel schakelen.
rand-top-standard
h-title-5-mob
h-title-5
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.