rand-bottom-standard

We stellen je graag voor aan twee nieuwe collega’s!

17 October 2022 •

Yes, nieuwe gezichten binnen TeamCreative. Daar worden we blij van. Welkom Jeanine en Merel. Jeanine komt het team versterken met haar functie als tekstschrijfster en content marketeer. Merel komt stagelopen als AV-specialist. We willen niet te veel verklappen, daarom laten we de nieuwe gezichten zelf even aan het woord.

Jeanine en Merel TeamCreative

Vertel eens, wie ben je? Hoe oud ben je? Wat heb je gestudeerd? En waar kom je vandaan?
Jeanine: “Mijn naam is Jeanine Oude Luttikhuis, 26 jaar en ik woon in Oldenzaal. Afgelopen zomer heb ik de opleiding Creative Business – Journalistiek afgerond aan hogeschool Saxion in Enschede.”
Merel: “Ik ben Merel Godeschalk, 19 jaar en ik woon in Heino. Momenteel doe ik de studie AV-specialist aan Deltion College in Zwolle.”

De stap naar TeamCreative
Jeanine: “Mag ik deze vraag ook overslaan? Het is te beschamend verlopen. Ik had hier al gesolliciteerd voor een afstudeerplek. Uiteindelijk heb ik voor een ander bedrijf gekozen. Omdat het gesprek toch heel positief was verlopen, heb ik de keuze gemaakt om het weer te proberen. Met klamme handen en een hoge hartslag liep ik het pand binnen. ‘Jeanine, ben je er weer?’ Gelukkig konden we er uiteindelijk met z’n allen om lachen. Oeps!”
Merel: “Bij mijn vorige stageplek had ik alleen maar draaidagen. Dat heb je hier af en toe ook wel, maar dat is een onderdeel van wat je hier allemaal kunt gaan leren. Ik hoop hier mij zo breed mogelijk te oriënteren op het gebied van AV.”

Wat was je eerste indruk bij TeamCreative?
Jeanine: “Het moment was daar: mijn eerste sollicitatiegesprek voor een vaste baan. Ik vond het behoorlijk spannend. Achteraf was dit nergens voor nodig. Ik werd met een vriendelijk glimlach ontvangen. Dit nam al een stukje spanning weg. Ik merkte in het sollicitatiegesprek veel positiviteit, warmte en interesse. Medewerkers die met liefde praten over hun vak. De eerste indruk heb ik als heel prettig ervaren.”
Merel: “Iedereen is hier heel vrolijk en gezellig. Ze hebben plezier in hun werk. Daarnaast zijn ze open en ben ik goed ontvangen. Hierdoor voelde ik me al snel comfortabel. En nee, ik wil niet slijmen hoor!”

Welk team ga je versterken en wat ga je daar doen?
Jeanine: “Ik ga het marketingteam versterken met mijn functie als tekstschrijfster en content marketeer. Haat jij het woord saai? Ja? Dan hebben we dat gelukkig met elkaar gemeen. Teksten mogen allesbehalve saai zijn. Bij mij kun je terecht voor creatieve teksten met de juiste tone of voice: nooit stijfjes, altijd persoonlijk en professioneel. Heb jij hulp nodig bij het schrijven van je teksten? Laten we dan gezellig kennismaken.”
Merel: “Ik kom het AV-team versterken binnen TeamCreative. Wat zullen mijn werkzaamheden worden? Het bedenken van verhalen, het ontwikkelen van concepten en scripts en storyboards schrijven. Het brein achter videoproducties!”

Jeanine en Merel TeamCreative

Wat doe je het liefst naast je werk? Wat zijn je favoriete bezigheden?
Jeanine: “Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd mijn hoofd leeg te maken door een balletje te slaan met de volleybal. Daarnaast ben ik niet vies van een lekker wijntje in de weekenden en gezellig een terrasje pakken met vriendinnen.”
Merel: “Ik spreek graag af met vrienden. Maar ik ben ook in voor een leuke game in mijn vrije tijd. Momenteel is mijn favoriete spel Stardew Valley. Een leuke game over vriendschap en landbouw.”

Toekomstplannen
Jeanine: “De boeken induiken over de onderwerpen waar ik weinig tot niets over weet. Mijn woordenschat uitbreiden. Maar ook kennis opdoen op het gebied van marketing. Het marketingwereldje vind ik erg interessant, maar ik heb er nog niet veel mee te maken gehad. Mooie doelen om aan te werken dus!”
Merel: “Na dit jaar ben ik (hopelijk) afgestudeerd. Ik ben van plan om nog door te gaan naar een hbo-opleiding. Welke opleiding dit gaat worden, weet ik nog niet precies. Ik kan veel kanten op, dus ik zal mij eerst gaan verdiepen in de opleiding die het beste bij mij past.”

blog-image

Marvin Oude Avenhuis

Eigenaar
Twintig jaar geleden heb ik TeamCreative opgericht. In die tijd hebben we ons ontwikkeld van webbureau tot marketingbureau waarbij online de focus heeft. Samen met mijn team maken we gave ontwerpen, spraakmakende video’s en animaties, toffe websites en doen we de online marketing. Ik hou mij met name bezig met marketing concepten en strategieen voor bedrijven.

Heb jij hulp nodig bij een marketing vraag? Neem gerust contact op en ik help je daarbij.

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.

Kunnen we jou ergens mee helpen?
Klik hier!