Bekijk onze vacature video projecten
rand-bottom-standard

Jouw bedrijf in beeld bij potentiële werknemers

In de huidige opkomende economie zien we dat de vraag naar personeel sterk groeiende is. Vacaturebanken, kranten en bladen staan vol met vacatures met lange, saaie en weinig inspirerende teksten. Onderscheid jouw bedrijf door je vacatures in een video te presenteren.

Met een vacature video breng je veel makkelijker de juiste boodschap over. Je biedt de sollicitant direct een kijkje in jouw organisatie en je kunt alvast de nieuwe collega’s aan het woord laten.

Door een video te laten maken van jouw vacature onderscheid je jouw bedrijf van de vele andere bedrijven die op zoek zijn naar diezelfde medewerker en is de kans groter dat de perfecte kandidaat voor jou kiest!

rand-top-standard
cta1
rand-bottom-standard
framehanger

framehanger

framehanger

framehanger

Waarom door TeamCreative een video van je vacature laten maken?

 • helderheid

  Helder en duidelijk

  Onze vacature video’s zijn doelgericht, waarbij een heldere en duidelijke boodschap centraal staat.
 • Onderscheidend

  Onderscheidend

  De video’s van TeamCreative zijn altijd uniek voor jou gemaakt. Daarmee onderscheid je je gegarandeerd!
 • stijgende-grafiek

  Effectief

  Door onze eigen online marketing afdelingen weten we hoe we jouw doelgroep aan moeten spreken.
Logomachine TeamCreative
rand-top-standard
rand-bottom-standard

Waar kun je een vacature film inzetten?

Play computer Door de video op YouTube te plaatsen komt jouw vacature in de zoekresultaten van Google en YouTube terecht.
mockup icoon Je kunt een video van je vacature op je eigen website of een speciaal “werken bij” onderdeel van je website plaatsen. In combinatie met een bedrijfsfilm krijgt een potentiële kandidaat helemaal een volledig beeld van jouw organisatie.
sociaal Delen en promoten via social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Instagram.
Indeed logo doodle Als bijlage / onderdeel van vacatures op de welbekende vacaturesites.

In 5 stappen naar de perfecte video van jouw vacature

in 5 stappen naar de perfecte vacature video in 5 stappen naar de perfecte vacature video
rand-top-standard

Veelgestelde vragen

Wat kost een video laten maken?

De kosten voor het maken van een video van jouw vacature zijn afhankelijk van een aantal factoren: lengte, stijl, complexiteit van beelden en beweging en het aantal correctieronden. Samen met jou bepalen we wat het budget en de wensen zijn. Vanuit daar bespreken we de mogelijkheden.

Hoe lang duurt een vacature film idealiter?

Bij TeamCreative zijn we van mening dat korter, beter is. Wat je in 5 seconden kan vertellen, hoeft geen 10 seconden te duren. Het belangrijkste is om de aandacht van de potentiele kandidaat vast te houden, maar uiteraard moet ook de gehele boodschap overgebracht worden.

Wat is de gemiddelde productietijd van een vacature film?

De productietijd is afhankelijk van een aantal factoren: lengte, stijl, complexiteit van beelden en beweging en aantal correctieronden. Samen met jou bepalen we wat de wensen zijn. Vanuit daar bespreken we de mogelijkheden. Doorgaans kunnen we een vacaturevideo al binnen enkele dagen opleveren!

Kan ik zelf een storyboard en voice-over tekst aanleveren?

Ja dat kan! Graag zelfs, want dan heb je al goed nagedacht over wat je wil. Uiteraard bespreken we deze met jullie en scherpen we het een en ander aan met onze expertise.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Om een goede offerte te kunnen maken bespreken we graag eerst persoonlijk de mogelijkheden met jou. Waar ben je naar op zoek? Wat is het verhaal dat je wil vertellen? Welke stijl is gewenst? Wat is jullie budget? Wat is het doel? En de doelgroep? In een persoonlijk intake gesprek krijgen wij antwoord op al onze vragen en kunnen we een offerte maken.

Waarom zou ik voor TeamCreative kiezen voor mijn video?

Je kiest voor TeamCreative als je een uniek product wilt. Wij gebruiken geen templates of voorgedefinieerde stijlen. Het resultaat? Een unieke, speciaal voor jou ontwikkelde video met jouw vacature die exact past bij jullie doel en doelgroep.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Ons motto is: samen maken we de mooiste dingen. Als je zelf ideeën hebt, dan horen wij die graag. Heb je die niet? Geen probleem. Onze creatievelingen bedenken een passend verhaal. Wellicht raak je geïnspireerd en heb je goede toevoegingen!

Hoe zorgt een vacature film voor impact?

Een vacature film haalt zijn kracht uit de het in beeld brengen van de vacature, het bedrijf en de collega’s. Doordat het een digitaal medium is, kunnen we deze vervolgens makkelijk delen op het internet en andere digitale kanalen (bijvoorbeeld televisie en narrow casting).

Uit welke stijlontwerpen kan ik kiezen?

Omdat wij altijd een unieke stijl maken zijn de mogelijkheden onbeperkt. Heb je zelf al een stijl in gedachten of een eigen huisstijl? Dan kunnen we daarop voortborduren. Heb je nog helemaal niets? Dan bedenken we een stijl die bij jullie organisatie, doel en doelgroep past.

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.

Kunnen we jou ergens mee helpen?
Klik hier!