Bekijk onze testimonial video projecten
rand-bottom-standard

Met een testimonial video worden klanten jouw ambassadeur

Mond-tot-mond reclame is nog steeds de beste reclame die een bedrijf zich kan wensen. Wanneer iemand anders verteld over de positieve en negatieve ervaringen met jouw bedrijf, dan wordt dit eerder als waar aangenomen dan wanneer je dit zelf verteld.

In een testimonial video laat je een bestaande klant, jouw ambassadeur zijn of haar ervaringen met jouw bedrijf delen.

Beter dan een tekstuele testimonial
Bij een tekstuele testimonial weet je nooit wie er achter de recensie zit, het kan net zo goed de redacteur van de website zelf zijn. Een testimonial video verhelpt dit probleem. De klant heeft zelf geen commercieel voordeel bij het promoten van jouw bedrijf waardoor ze een onafhankelijke mening kunnen geven.

rand-top-standard
cta1
rand-bottom-standard
framehanger

framehanger

framehanger

framehanger

framehanger

framehanger

Waarom door TeamCreative een referentie video laten maken?

 • Authentiek

  Authentiek

  Onze testimonial video’s zijn authentiek, waardoor de klanten in de video’s oprecht overkomen. Je wilt voorkomen dat de referentie nep overkomt.
 • Onderscheidend

  Onderscheidend

  De video’s van TeamCreative zijn altijd uniek voor jou gemaakt. Daarmee onderscheid je je gegarandeerd!
 • Bliksem

  Effectief

  Door onze eigen online marketing afdeling weten we hoe we jouw doelgroep aan moeten spreken. De klanten in een testimonial film zijn dan ook een afspiegeling van de doelgroep.
explanimation-logomachine
rand-top-standard
rand-bottom-standard

Waar kun je een testimonial video inzetten?

Play computer Door de video op YouTube te plaatsen komt jouw testimonial film in de zoekresultaten van Google en YouTube terecht.
mockup icoon Je kunt een testimonial video op je eigen website plaatsen. In combinatie met een bedrijfsfilm krijgt een potentiële klant helemaal een volledig beeld van jouw organisatie.
sociaal Delen en promoten via social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Instagram.
orderbevestiging icoon Als bijlage/ onderdeel van een orderbevestiging.

In 5 stappen naar de perfecte testimonial video!

In 5 stappen naar de perfecte testimonial video In 5 stappen naar de perfecte testimonial video
rand-top-standard

Veelgestelde vragen

Wat kost een testimonial film laten maken?

De kosten voor een testimonial film zijn afhankelijk van een aantal factoren: lengte, stijl, complexiteit van beelden en beweging en aantal correctieronden. Samen met jou bepalen we wat het budget en de wensen zijn. Vanuit daar bespreken we de mogelijkheden.

Hoe lang duurt een testimonial video idealiter?

Bij TeamCreative zijn we van mening dat korter, beter is. Wat je in 5 seconden kan vertellen, hoeft geen 10 seconden te duren. Het belangrijkste is om de aandacht van de potentiele klant vast te houden, maar uiteraard moet ook de gehele boodschap overgebracht worden.

Wat is de gemiddelde productietijd van een testimonial film?

De productietijd is afhankelijk van een aantal factoren: lengte, stijl, complexiteit van beelden en beweging en aantal correctieronden. Samen met jou bepalen we wat de wensen zijn. Vanuit daar bespreken we de mogelijkheden. Doorgaans kunnen we een testimonial video al binnen enkele dagen opleveren!

Kan ik zelf een storyboard en voice-over tekst aanleveren?

Ja dat kan! Graag zelfs, want dan heb je al goed nagedacht over wat je wil. Uiteraard bespreken we deze met jullie en scherpen we het een en ander aan met onze expertise.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Om een goede offerte te kunnen maken bespreken we graag eerst persoonlijk de mogelijkheden met jou. Waar ben je naar op zoek? Wat is het verhaal dat je wil vertellen? Welke stijl is gewenst? Wat is jullie budget? Wat is het doel? En de doelgroep? In een persoonlijk intakegesprek krijgen wij antwoord op al onze vragen en kunnen we een offerte maken.

Waarom zou ik voor TeamCreative kiezen voor mijn testimonial video?

Je kiest voor TeamCreative als je een uniek product wilt. Wij gebruiken geen templates of voorgedefinieerde stijlen. Het resultaat? Een unieke, speciaal voor jou ontwikkelde testimonial video die exact past bij jullie doel en doelgroep.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Ons motto is: samen maken we de mooiste dingen. Als je zelf ideeën hebt, dan horen wij die graag. Heb je die niet? Geen probleem. Onze creatievelingen bedenken een passend verhaal. Wellicht raak je geïnspireerd en heb je goede toevoegingen!

Hoe zorgt een testimonial video voor impact?

Een testimonial video haalt zijn kracht uit het in beeld brengen van de huidige klant en zijn recensie. Doordat het een digitaal medium is, kunnen we deze vervolgens makkelijk delen op het internet en andere digitale kanalen (bijvoorbeeld televisie en narrowcasting).

Uit welke stijlontwerpen kan ik kiezen?

Omdat wij altijd een unieke stijl maken zijn de mogelijkheden onbeperkt. Heb je zelf al een stijl in gedachten of een eigen huisstijl? Dan kunnen we daarop voortborduren. Heb je nog helemaal niets? Dan bedenken we een stijl die bij jullie organisatie, doel en doelgroep past.

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.

Kunnen we jou ergens mee helpen?
Klik hier!