TeamCreative Video en Animatie header
rand-bottom-standard

Video en Animatie zeggen meer dan 1000 woorden

In beeld bij jouw doelgroep, dat is wat je wil! Video en animaties kunnen hierbij helpen.

Bewegende beelden zorgen ervoor dat de boodschap die je vertelt, beter onthouden en begrepen wordt. Het geeft beleving aan een website, presentatie, beursvloer of social media. Wanneer je de aandacht van de bezoeker vasthoudt kan je hem overtuigen van jouw diensten of producten.

Onze professionele video specialisten helpen jou met productvideo’s, bedrijfsfilms, testimonials, explanimations, vacature video’s, animaties en tillen jouw product of dienst naar een hoger level.

rand-top-standard
cta1
rand-bottom-standard

Animatie Mijn Sint Joseph

Sint Joseph is een woningstichting in Almelo. Hun werkgebied ligt grotendeels in de gemeente Almelo, daarnaast zijn ze op beperkte schaal actief in de gemeenten Dinkelland en Wierden. Sint Joseph heeft ongeveer 5500 woningen in beheer en verhuurt daarnaast garages, parkeerplaatsen, kantoorpanden en winkelruimten.

Animatie
Voor Sint Joseph hebben we onder andere de huisstijl ontwikkeld en houden we ons bezig met verschillende reclame-uitingen. Sint Joseph heeft ons gevraagd om voor de lancering van hun nieuwe klantportaal een animatie te maken. Het laat het project “Mijn Sint Joseph” en de doorlopen stappen goed zien. Zo wordt het voor de gebruiker bijvoorbeeld duidelijk hoe deze binnen het systeem een klacht of een reparatieverzoek in kan dienen en hoe betalingen overzichtelijk worden weergegeven.

 • design

  Creatief

  Alle karakters hebben we bij TeamCreative zelf getekend.
 • bewaken

  Bewaken

  Bij de ontwikkeling van de animatie hebben we de huisstijl bewaakt.
 • voice-over

  Voice-over

  Door de toevoeging van een professionele voice-over maak je het verhaal duidelijker.
rand-top-standard
des-title-2 Ik wil koffie Ik wil contact
Dude kijkt
rand-bottom-standard

Moodfilms voor Eco Vegan Shoes

Eco Vegan Shoes biedt stijlvolle schoenen van topkwaliteit aan waar geen dieren in zijn verwerkt. Eco Vegan Shoes heeft hiervoor al verschillende certificaten en awards gewonnen.

Productvideo
Voor de verschillende productcategorieën, zoals wandelschoenen, werkschoenen en urban schoenen, hebben wij zogenaamde moodfilms gerealiseerd. Voor deze productie hebben wij ervoor gekozen om gebruik te maken van modellen. Zo kan de klant zich beter identificeren met het product en de werking ervan.

 • socialmedia

  Professionele modellen

  TeamCreative heeft de professionele modellen geregeld gecast op type en uitstraling.
 • Creëer een beter beeld

  USP's

  USP's van de schoenen zijn uitgelicht.
 • dromerig

  Stijl

  Losse en dromerige stijl.

Award winning animatie voor IdeeTron

Ideetron is gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van slimme technische oplossingen. Heb je een goed idee, maar weet je niet hoe je het moet uitvoeren? Ideetron helpt jou met het concept en voert het uit tot een werkend prototype.

Voor Ideetron hebben we een award winning animatie gemaakt die het concept van Ideetron vertaald. Het laat zien dat Ideetron de klant ondersteund bij de uitwerking van ideeën en concepten. Zo kan de klant bij Ideetron terecht voor de realisatie en vermarkten van hun project.

 • voice-over

  Voice-over

  Gebruik gemaakt van een professionele voice-over.
 • script

  Script en storyboard

  Gewerkt met een uitgewerkt script en storyboard.
 • awardwinning

  Kort en bondig

  Animatie met een lengte onder de minuut.

Corporate film voor Westcon-Comster

Westcon-Comstor is – met gespecialiseerde resellers over de hele wereld – een bekende en gewaardeerde distributeur van oplossingen voor Unified Communications en netwerkinfrastructuren.

Videoboodschap
Voor Westcon-Comstor hebben we een corporate film gerealiseerd. In 2018 zijn de bedrijven Westcon UCC en Comstor Security namelijk gefuseerd tot Westcon-Comstor. Door gebruik van video hebben we de boodschap overgebracht dat de kennis van beide bedrijven zijn gebundeld en dat het portfolio breder dan ooit is geworden. Door in de corporate film meerdere mensen aan het woord te laten kwam de boodschap geloofwaardiger over en bleef het beter hangen.

 • meerwaarde

  Meerwaarde

  Meerwaarde van de fusering laten zien.
 • film-play

  Intergratie

  Integratie van de huisstijl door toevoeging van animatie.
 • gesprek

  Vertellen

  We laten meerdere mensen aan het woord zodat de boodschap beter overkomt.
rand-top-standard
h-title-5-mob
h-title-5
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.