Ik wil een video of animatie
rand-bottom-standard

Daarom video

Video vs tekst: bewegend beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is wetenschappelijk bewezen dat een film langer blijft hangen dan tekst.

Door een korte video te maken voor jouw doelgroep zorg je voor meer naamsbekendheid. Dit kan leiden tot hogere conversie.

Wij maken video’s op maat. Samen bekijken we de mogelijkheden binnen uw budget en realiseren we een professionele video.

Video en Animatie zeggen meer dan 1000 woorden

In beeld bij jouw doelgroep, dat is wat je wil! Video en animaties kunnen hierbij helpen.

Bewegende beelden zorgen ervoor dat de boodschap die je vertelt, beter onthouden en begrepen wordt. Het geeft beleving aan een website, presentatie, beursvloer of social media. Wanneer je de aandacht van de bezoeker vasthoudt kan je hem overtuigen van jouw diensten of producten.

Onze professionele video specialisten helpen jou met productvideo’s, bedrijfsfilms, testimonials, explanimations, vacature video’s, animaties en tillen jouw product of dienst naar een hoger level.

rand-top-standard
rand-bottom-standard

Bedrijfsfilm

Uw bedrijf in beeld bij klanten en potentiele werknemers
Voor (potentiële) klanten en werknemers is het belangrijk dat ze een goed beeld van jouw bedrijf krijgen. Ze willen namelijk wel weten met wie ze in zee gaan. Je kunt natuurlijk een verhaal over je bedrijf schrijven, maar er is een andere mogelijkheid.

 

Met een bedrijfsfilm breng je veel makkelijker de juiste sfeer en boodschap over. Je biedt de klant of sollicitant direct een kijkje in jouw organisatie en je kunt jouw medewerkers, klanten en relaties aan het woord laten.

 

Door een bedrijfsfilm te laten maken onderscheid je jouw bedrijf van de vele andere bedrijven die zich met lange teksten presenteren. Door bewegende beelden, muziek en storytelling op de juiste manier met elkaar te verbinden creëer je een film. Met een positief effect die je niet met tekst en foto’s kan overbrengen.

 

 

Explanimations

Uw product, dienst of onderwerp begrijpelijk uitleggen? Dat kan met een explanimation!

Een explanimation is een animatie video waarin je in het kort uitlegt hoe (complexe) producten, diensten en/of onderwerpen werken. Het woord explanimation komt door een samentrekking van de woorden explain (uitleg) en animation (animatie), oftewel uitleg en vermaak ineen.

 

Een explanimation laten maken is vaak de beste manier om snel en duidelijk iets uit te leggen. Je kunt hierbij denken aan de werking van een product, de cijfers van een jaarverslag of het hoe en waarom van een complex onderwerp. Door het gebruik van een explanimation komt de boodschap duidelijker over en begrijpt jouw doelgroep het verhaal beter. En goed begrepen worden is natuurlijk essentieel!

 

Waar je met film beperkt bent tot het vastleggen van de realiteit, ben je met animatie in staat om een compleet nieuwe wereld te creëren.

 

 

rand-top-standard
rand-bottom-standard

Testimonial video

Je weet bij een tekstuele testimonial nooit wie er achter de recensie zit, het kan net zo goed de redacteur van de website zelf zijn. Een testimonial video verhelpt dit probleem. De klant heeft zelf geen commercieel voordeel bij het promoten van jouw bedrijf waardoor ze een onafhankelijke mening kunnen geven.

 

Vergroot vertrouwen

Met een testimonial film vergroot je het vertrouwen in jouw bedrijf, product of dienst.

 

Geef social proof

Klanten zijn sociale wezens. Door testimonial video’s geef je aanbevelingen van soortgelijke personen waarmee ze zich kunnen identificeren.

 

Geef informatie op een toegankelijke manier

Doordat in een video testimonial de informatie zowel in beeld als via gesproken tekst wordt aangeboden kan de klant de informatie beter en sneller verwerken.

 

 

Vacature video

Op zoek naar personeel? Werf mensen met een vacature video!

In de huidige opkomende economie zien we dat de vraag naar personeel sterk groeiende is. Vacaturebanken, kranten en bladen staan vol met vacatures met lange, saaie en weinig inspirerende teksten. Onderscheid jouw bedrijf door je vacatures in video te presenteren.

 

Met een vacature film breng je veel makkelijker de juiste boodschap over. Je biedt de sollicitant direct een kijkje in jouw organisatie en je kunt alvast de nieuwe collega’s aan het woord laten.

 

Door een vacature video te laten maken onderscheid je jouw bedrijf van de vele andere berdrijven die op zoek zijn naar diezelfde medewerker en is de kans groter dat de perfecte kandidaat voor jou kiest!

 

 

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.

Kunnen we jou ergens mee helpen?
Klik hier!