rand-bottom-standard

Vacatureteksten

Lukt het je maar niet om je droomkandidaat te vinden? Grote kans dat je vacaturetekst niet pakkend genoeg is! Wij schrijven teksten voor je die resultaat opleveren.

Wat is een vacaturetekst?
Een vacaturetekst is een tekst die gebruikt wordt om een openstaande vacature aan te kondigen. Een vacaturetekst is meestal gericht op potentiële kandidaten en is bedoeld om hen te overtuigen om te solliciteren voor de openstaande functie.

Een vacaturetekst bevat vaak informatie over de organisatie, de functie-eisen, de verantwoordelijkheden, de verwachte taken, de werkomgeving, de arbeidsvoorwaarden, de vergoeding en de eigenschappen die men zoekt in een kandidaat. Het is bedoeld om een helder beeld te geven van de functie en de organisatie en de kandidaten aan te moedigen om te solliciteren.

Een vacaturetekst wordt vaak gepubliceerd op de website van de organisatie en op werkgevers-vacaturebanken, zoals LinkedIn of Indeed. Ook kan de vacaturetekst worden verstuurd naar bekenden, sociale netwerken of gericht naar specifieke groepen van kandidaten.

Laten we kennismaken!
Wij denken graag mee over jouw tekstuitdaging. Laat woorden voor je werken en neem contact op voor een brainstorm of advies.

rand-top-standard
cta1
rand-bottom-standard
framehanger
Normec Foodcare

Normec Foodcare

framehanger

Kesseler & Reuvekamp

framehanger

De Verbinding

Waarom vacatureteksten laten schrijven door TeamCreative?

 • Onderscheidend

  De juiste zoektermen

  Onze tekstschrijfster kijkt altijd samen met de online marketeer naar zoektermen die relevant zijn voor jouw business. Zo word jij zo goed mogelijk gevonden in Google.
 • helderheid

  Schrijfvaardigheid

  D? t? Groter dan/als? Hoe zit het met de oude en nieuwste spellingsregels? Onze tekstschrijfster beschikt over een goede beheersing van taal, grammatica en stijl.
 • Trek de aandacht

  Korte doorlooptijd

  Onze tekstschrijfster heeft een goede balans tussen snelheid én kwaliteit. De teksten worden met een kritische blik geschreven.
 • Onderwerpkennis

  Onze tekstschrijfster duikt volledig in jouw onderwerp. Hierdoor kan ze de tekst authentiek maken en voorkomt ze feitelijke onjuistheden.
explanimation-logomachine
rand-top-standard
rand-bottom-standard

Werkwijze TeamCreative

Naslagwerk icoon

Informatie

We beginnen met een kick-off. Wat wil je bereiken met de vacaturetekst? Wie is je doelgroep? En waar wordt deze verspreid?
mockup icoon

Schrijven

Aan de slag met het schrijven van duidelijke, leesbare en sterke teksten. Rekening houdend met jouw wensen en eisen. Tekst aantrekkelijker maken? Onze vormgevers zorgen voor een mooie opmaak.

Controle

We presenteren de teksten persoonlijk en je hebt ruimte om feedback digitaal aan te leveren. We zorgen ervoor dat de teksten worden aangepast waar nodig.

Gebruiken

De teksten zijn klaar voor gebruik en we helpen je graag bij het plaatsen, verspreiden en opmaken van de tekst zodat het gewenste doel bereikt wordt

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.

Kunnen we jou ergens mee helpen?
Klik hier!