rand-bottom-standard

Stay strong 💪🏽💪🏽

27 July 2021 • Marvin Oude Avenhuis

In een wereld waarin fysiek contact als een bedreiging wordt gezien, wordt het online leven steeds belangrijker. We zien dat nu bij de uitbraak van het Corona virus. Veel landen kennen een totale lock-down. In Nederland hebben we een mildere variant. Maar ook hier zie je dat mensen liever fysiek contact vermijden.

Als online marketingbureau begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk online kan zijn. Nu nog meer dan anders. Mensen willen en gaan de deur niet uit. Bestellen hun eten en andere producten online. Zoeken vermaak in huiselijke kring. Werken thuis en communiceren via allerlei online communicatiekanalen. We zijn verder weg van andere mensen dan ooit, maar toch brengt het ons dichter bij elkaar.

Werk aan de winkel!

Ondanks alles gaat het leven echter door. Er moet werk verzet worden, we moeten voor de zieken onder ons zorgen, de economie moet doordraaien om niet in een recessie te komen.

Wil jij weten wat jouw bedrijf kan doen om door te kunnen gaan? Spar dan samen met ons online-team over de mogelijkheden. We hebben de kennis en capaciteit om daadkrachtige oplossingen te bedenken die ervoor zorgen dat jij tijdens en na deze “crisis” door kunt gaan.

Alvast een paar tips:

💪🏽 Maak een online bestelplatform voor jouw fysieke restaurant

💪🏽 Richt een communicatieplatform in zodat jouw team makkelijker op afstand kan samenwerken

💪🏽 Voeg een  pop-up module toe aan jouw website zodat je sneller en makkelijker essentiële informatie kunt delen

💪🏽 Gebruik een laagdrempelige webshop om jouw fysieke winkel te ondersteunen

💪🏽 Zet  een online helpdesk, FAQ en vraagbaak in op de website om de telefonistes te ontlasten, of implementeer een chat functie zodat je meerdere mensen tegelijkertijd kunt helpen

💪🏽 Ontwikkel uitleganimaties die de gevolgen van Corona voor jouw dienstverlening uitlegt

💪🏽 Implementeer strippenkaarten en cadeaubonnen voor jouw bedrijf, zodat je nu al omzet kan maken

💪🏽 Ontplooi een initiatief waarbij lokale hulpverleners, hulpbehoevenden en ondernemers worden ondersteund

 

Meer weten? Bel met 0546 457474 en vraag naar de mogelijkheden. Samen met jou sparren we gratis en vrijblijvend over een oplossing zodat jij ook door kunt gaan!

blog-image

Marvin Oude Avenhuis

Eigenaar
Twintig jaar geleden heb ik TeamCreative opgericht. In die tijd hebben we ons ontwikkeld van webbureau tot marketingbureau waarbij online de focus heeft. Samen met mijn team maken we gave ontwerpen, spraakmakende video’s en animaties, toffe websites en doen we de online marketing. Ik hou mij met name bezig met marketing concepten en strategieen voor bedrijven.

Heb jij hulp nodig bij een marketing vraag? Neem gerust contact op en ik help je daarbij.

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.

Kunnen we jou ergens mee helpen?
Klik hier!