rand-bottom-standard

Persberichten

Voor een prikkie in de spotlights staan? Met een verrassend en nieuwswaardig persbericht krijg jij de media-aandacht die je verdient. Wij weten precies welke ingrediënten nodig zijn om op te vallen in de mailbox van journalisten. Weg met die wervende tekst doordrenkt met reclamepraatjes. Hallo informatieve tekst die de juiste doelgroep aanspreekt. Want dat is wat je wilt!

Wat is een persbericht?
Een persbericht is een officiële mededeling van een organisatie, bedrijf of persoon die gericht is aan de media. Het doel van een persbericht is om de aandacht van de media te trekken en zo publiciteit te genereren voor een bepaald onderwerp of gebeurtenis. Persberichten worden vaak gebruikt om nieuws, aankondigingen, evenementen of andere relevante informatie te delen met de media en het publiek.

Een persbericht bestaat vaak uit een korte inleiding met de belangrijkste informatie, gevolgd door meer details en achtergrondinformatie. De tekst moet helder, bondig en aantrekkelijk geschreven zijn. Persberichten kunnen worden verstuurd via e-mail of worden geplaatst op een persberichtenwebsite. Sommige organisaties hebben ook een persberichtensectie op hun eigen website waar journalisten en andere belangstellenden de persberichten kunnen raadplegen.

Laten we kennismaken!
Wij denken graag mee over jouw tekstuitdaging. Laat woorden voor je werken en neem contact op voor een brainstorm of advies.

rand-top-standard
cta1
rand-bottom-standard
framehanger
Normec Foodcare

Normec Foodcare

framehanger

Kesseler & Reuvekamp

framehanger

De Verbinding

Waarom persberichten laten schrijven door TeamCreative?

 • De juiste zoektermen

  Onze tekstschrijfster kijkt altijd samen met de online marketeer naar zoektermen die relevant zijn voor jouw business. Zo word jij zo goed mogelijk gevonden in Google.
 • helderheid

  Schrijfvaardigheid

  D? t? Groter dan/als? Hoe zit het met de oude en nieuwste spellingsregels? Onze tekstschrijfster beschikt over een goede beheersing van taal, grammatica en stijl.
 • Trek de aandacht

  Korte doorlooptijd

  Onze tekstschrijfster heeft een goede balans tussen snelheid én kwaliteit. De teksten worden met een kritische blik geschreven.
 • Onderwerpkennis

  Onze tekstschrijfster duikt volledig in jouw onderwerp. Hierdoor kan ze de tekst authentiek maken en voorkomt ze feitelijke onjuistheden.
explanimation-logomachine
rand-top-standard
rand-bottom-standard

Werkwijze TeamCreative

Naslagwerk icoon

Informatie

We beginnen met een kick-off. Wat wil je bereiken met het persbericht? Wie is je doelgroep? En waar wordt deze verspreid?
mockup icoon

Schrijven

Aan de slag met het schrijven van duidelijke, leesbare en sterke teksten. Rekening houdend met jouw wensen en eisen. Tekst aantrekkelijker maken? Onze vormgevers zorgen voor een mooie opmaak.

Controle

We presenteren de teksten persoonlijk en je hebt ruimte om feedback digitaal aan te leveren. We zorgen ervoor dat de teksten worden aangepast waar nodig.

Gebruiken

De teksten zijn klaar voor gebruik en we helpen je graag bij het plaatsen, verspreiden en opmaken van de tekst zodat het gewenste doel bereikt wordt

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.

Kunnen we jou ergens mee helpen?
Klik hier!