TeamCreative en Online marketing
rand-bottom-standard

Online marketing met persoonlijke begeleiding

Een mooie website is één ding. Maar een website die goed gevonden wordt en voor omzet gaat zorgen is een ander verhaal. Klanten oriënteren en lezen tegenwoordig meer en meer via internet. Meer dan 85% van alle klanten starten hun zoektocht naar een product of dienst online. Het startpunt van online marketing is dan ook vaak SEO en SEA.  Zoekmachine optimalisatie en Zoekmachine adverteren draagt eraan bij dat jouw bedrijf tijdens deze zoektocht naar voren komt.

Om hoog te scoren in de resultaten van Google en dus de vindbaarheid te verbeteren moet een website structureel zoekmachinevriendelijk, relevant, technisch goed, snel en populair zijn. Ook als we websites bouwen houden we hier rekening mee. Ons team van online marketingspecialisten bedenkt samen met jou een goede strategie. We nemen maandelijks persoonlijk de rapportages door en stellen de doelen bij.

Social media
Een andere mogelijkheid om de vindbaarheid met online marketing te verbeteren is het inzetten van Social Media. Jouw doelgroep is namelijk aanwezig op bijvoorbeeld Facebook of LinkedIn. Door hier ook aanwezig te zijn word je beter gezien & vindbaar. We denken graag met je mee. Ook kunnen onze designers, fotografen en video specialisten je helpen met het maken van relevante content.

Verhoog je conversie
Bezoekers moeten natuurlijk ook zorgen voor omzet op je website. Ze moeten bijvoorbeeld een product bestellen, contact opnemen of een afspraak maken. Dit is de conversie van de website. Doormiddel van conversieoptimalisatie wordt de website verbeterd zodat je meer met jouw website gaat bereiken.

Zo resulteert online marketing in jouw online groei!

rand-top-standard
cta1
rand-bottom-standard
Online marketing Yes Telecom

Yes Telecom, meer bezoekers en meer conversie

Yes Telecom, onderdeel van KPN, is een telecomprovider voor de zakelijke markt. Bij Yes Telecom krijgt de zakelijk klant abonnementen die precies passen bij het belgedrag en datagebruik van hun organisatie. Daarnaast worden er verschillende diensten aangeboden die helpen bij het bewaren van overzicht of om de kosten te verminderen. Zo levert Yes Telecom maatwerk waarmee de klant tijd en geld bespaart.

Persoonlijk contact
Yes Telecom ondersteunen we in hun Online Marketing. Door intensief contact tussen Yes Telecom en TeamCreative brengen we het aantal bezoekers en de conversies naar een hoger level.

Optimaliseren
Een onderdeel van de online marketing is adverteren via Google Ads. De bestaande campagnes hebben we geoptimaliseerd. Dit heeft geresulteerd dat het gemiddeld aantal bezoekers per maand via betaald verkeer 600% is gestegen.

 

 • meetbare-resultaten

  Analyseren

  Wat levert er meer conversie op? Conversieoptimalisatie van landingspagina’s verbeteren we door middel van A/B testen en analyseren we met heatmaps.
 • development

  Development

  Voor een betere vindbaarheid en conversie hebben we de verkooppunten module gebouwd.
 • optimaliseren

  Optimalisatie

  TeamCreative voert zoekwoorden onderzoeken uit voor SEO en SEA campagnes.
rand-top-standard
des-title-2 Ik wil koffie Ik wil contact
Dude kijkt
rand-bottom-standard
Online marketing Asbestschakel

Asbestschakel

Asbestschakel werkt als coöperatie samen met dakeigenaren, overheden en lokale bedrijven. Samen zorgen ze op slimme en professionele manier voor het saneren van asbestdaken.

Voor Coöperatie Asbestschakel onderhouden we o.a. de SEA, of te wel het adverteren via de Google resultaten. Hier zijn we in mei 2018 mee gestart en tot nu toe hebben we mooie resultaten geboekt.

Bezoekersaantallen
Bij de start van onze samenwerking hebben we in het eerste kwartaal een stijging gerealiseerd van 100% in het aantal bezoekers. Het einde van het tweede kwartaal hebben we deze groei vast weten te houden en zitten we op een stijging van 300% ten opzichte van de start van de samenwerking.

Kosten per conversie
De kosten per conversie hebben we juist omlaag gekregen. Deze zijn maar liefst met driekwart gedaald! Hier zien we maar weer dat analyseren en optimaliseren ontzettend belangrijk is en je geld kan besparen!

 • content-is-king

  Content is king

  Zoekwoordenonderzoek voor ontwikkeling content en bepalen landingspagina’s.
 • socialmedia

  Social

  TeamCreative ontwikkeld en beheerd alle Social Media kanalen voor Asbestschakel.
 • stijgende-grafiek

  Analyseren en optimaliseren

  Door de Google Ads campagnes continu te analyseren en te optimaliseren behalen we meer dan goede resultaten.
rand-top-standard
h-title-5-mob
h-title-5
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.