Ik wil groeien
rand-bottom-standard

ONLINE MARKETING ZORGT VOOR ...

Online resultaten zijn makkelijker te meten dan traditionele vormen van marketing.

Jouw website wordt zo ingericht dat jouw bedrijf goed wordt gevonden op Google en er meer bezoekers op je site komen.

We bereiken de juiste doelgroep door online te targetten. Zo komen de juiste aanvragen binnen op jouw site.

Een mooie website is één ding. Maar een website die goed gevonden wordt en voor omzet gaat zorgen is een ander verhaal. Het startpunt van online marketing is contentcreatie. Zonder content kun je niet gevonden worden en heb je niets om te promoten.

Voor het promoten van je teksten wordt vaak SEO en SEA ingezet. Zoekmachine optimalisatie en Zoekmachine adverteren draagt eraan bij dat jouw bedrijf tijdens de zoektocht van jouw doelgroep naar voren komt.

Om je product, dienst of bedrijf verder onder de aandacht te brengen kun je online ook gebruik maken van social media en e-mailmarketing.

Al deze inzet leidt tot bezoekers op je website. Door conversie optimalisatie in te zetten zorgen we ervoor dat bezoekers ook gaan zorgen voor omzet. Zo resulteert online marketing in jouw online groei!

rand-top-standard
rand-bottom-standard

Zoekmachine optimalisatie (SEO & SEA)

Klanten oriënteren en lezen tegenwoordig meer en meer via internet. Meer dan 85% van alle klanten starten hun zoektocht naar een product of dienst online. SEO draagt er aan bij dat jouw bedrijf tijdens deze zoektocht naar voren komt.

Een van de belangrijkste kanalen die een klant online gebruikt is Google. Dit is het kanaal waarmee de meeste klanten op jouw website terecht komen.

Om hoog te scoren in de resultaten van Google moet een website structureel zoekmachinevriendelijk, relevant en populair zijn. hoe hoger de positie in Google, hoe meer bezoekers je op de website krijgt.

Met behulp van Google Ads zorgen we ervoor dat wanneer jouw website (nog) niet goed scoort in Google, toch zichtbaar is op de eerste pagina. Daarnaast kunnen we Google Ads voor je inzetten voor display marketing en video marketing op Youtube.

Basketballer-slam-dunk-online-marketing-kleiner

E-mail marketing

Bereik jouw klanten via e-mailcampagnes. Door relevante content te delen met links naar de website leidt dit tot meer bezoekers op je website. Wij ontwikkelen een e-mailtemplate op maat passend bij jouw huisstijl. Wij kunnen helpen met het realiseren van content voor verschillende nieuwsbrieven. Houd je klanten op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen!

rand-top-standard
rand-bottom-standard

Social media

Wil jij meer naamsbekendheid, volgers of conversies?
Zorg dan dat je Social media op de juiste manier inzet. Zowel organisch als via social media adverteren.
Via Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Twitter of Youtube kom je rechtstreeks in contact met de eindklant.
Wij kunnen samen met jou de juiste content realiseren zodat jouw doelen bereikt worden.

Conversie optimalisatie

Veel websites hebben een conversieratio tussen de 2 en 3%. Oftewel 97 tot 98% van de bezoekers converteert niet. Er valt dus nog veel te winnen.

Afhankelijk van de hoeveelheid bezoekers die jullie hebben kan een verbetering van 2 naar 3% al een zeer positief resultaat voor jullie dagelijkse aanvragen betekenen.

Door verschillende A/B testen uit te voeren op verschillende pagina’s op de website verbeteren we de gestelde doelen.

rand-top-standard
rand-bottom-standard

Marketing Automation

Door Marketing Automation in te zetten bereik je de juiste personen op het juiste moment met de juiste boodschap. Hierdoor help je jouw potentiële klanten op het juiste moment waardoor je de kans op conversie vergroot.

Bij Marketing Automation maak je gebruik van verschillende geautomatiseerde systemen om leads/prospects aan je te binden en door de customer journey heen te “helpen”. Dit wordt gedaan door op het juiste moment (ingegeven door verschillende triggers) bepaalde informatie te sturen (vaak via e-mail). Het uiteindelijke doel is om deze leads te laten converteren.

 

marketing-automation

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.

Kunnen we jou ergens mee helpen?
Klik hier!