rand-bottom-standard

Nieuwsbrieven

Het is weer zover: vandaag staat er een nieuwsbrief op je planning. Met frisse tegenzin zet je de computer aan. Het onderwerp staan genoteerd, nu de tekst nog. Vanuit je tenen verschijnen er wat woorden in je Word document. Bóring. Je hebt zoals gewoonlijk totaal geen inspiratie en creativiteit. Laat ons je helpen voor de beste kwaliteit nieuwsbrieven.

Wat is een nieuwsbrief?
Een nieuwsbrief is een regelmatig terugkerende e-mail die wordt verzonden naar een groep mensen die zich hebben aangemeld voor deze brief. De nieuwsbrief kan verschillende soorten inhoud bevatten. Denk hierbij aan nieuws, updates, aankondigingen, aanbiedingen of andere informatie die van belang is voor de ontvanger.

Nieuwsbrieven worden vaak gebruikt door bedrijven, organisaties en websites om hun klanten, leden of bezoekers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen, producten of diensten. Sommige nieuwsbrieven hebben een specifiek thema, zoals technologie, mode of financiën, terwijl andere een verzameling van verschillende onderwerpen kunnen bevatten.

Nieuwsbrieven worden vaak verstuurd via e-mail marketing software, zoals MailChimp of HubSpot. Deze software maakt het mogelijk om nieuwsbrieven te personaliseren, te segmenteren en te analyseren.

Laten we kennismaken!
Wij denken graag mee over jouw tekstuitdaging. Laat woorden voor je werken en neem contact op voor een brainstorm of advies.

rand-top-standard
cta1
rand-bottom-standard
framehanger
Normec Foodcare

Normec Foodcare

framehanger

Kesseler & Reuvekamp

framehanger

De Verbinding

Waarom nieuwsbrieven laten schrijven door TeamCreative?

 • Onderscheidend

  De juiste zoektermen

  Onze tekstschrijfster kijkt altijd samen met de online marketeer naar zoektermen die relevant zijn voor jouw business. Zo word jij zo goed mogelijk gevonden in Google.
 • helderheid

  Schrijfvaardigheid

  D? t? Groter dan/als? Hoe zit het met de oude en nieuwste spellingsregels? Onze tekstschrijfster beschikt over een goede beheersing van taal, grammatica en stijl.
 • Trek de aandacht

  Korte doorlooptijd

  Onze tekstschrijfster heeft een goede balans tussen snelheid én kwaliteit. De teksten worden met een kritische blik geschreven.
 • Onderwerpkennis

  Onze tekstschrijfster duikt volledig in jouw onderwerp. Hierdoor kan ze de tekst authentiek maken en voorkomt ze feitelijke onjuistheden.
explanimation-logomachine
rand-top-standard
rand-bottom-standard

Werkwijze TeamCreative

Naslagwerk icoon

Informatie

We beginnen met een kick-off. Wat wil je bereiken met de nieuwsbrief? Wie is je doelgroep? En waar wordt deze verspreid?
mockup icoon

Schrijven

Aan de slag met het schrijven van duidelijke, leesbare en sterke teksten. Rekening houdend met jouw wensen en eisen. Tekst aantrekkelijker maken? Onze vormgevers zorgen voor een mooie opmaak.

Controle

We presenteren de teksten persoonlijk en je hebt ruimte om feedback digitaal aan te leveren. We zorgen ervoor dat de teksten worden aangepast waar nodig.

Gebruiken

De teksten zijn klaar voor gebruik en we helpen je graag bij het plaatsen, verspreiden en opmaken van de tekst zodat het gewenste doel bereikt wordt

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.

Kunnen we jou ergens mee helpen?
Klik hier!