rand-bottom-standard

MKB-subsidie voucher

17 February 2021 •

Wil jij in aanmerking komen op de subsidieregeling voor jouw bedrijf? TeamCreative helpt je verder!. Wij helpen jou digitaliseren waardoor jij in aanmerking komt voor een MKB-subsidie voucher. Neem contact met ons op zodat we samen vorm kunnen geven aan de
digitalisering van jouw online business!

Wat houdt de MKB-subsidie voucher in?
De MKB-subsidie voucher maakt onderdeel uit van de subsidie voor ondernemingen in Overijssel die zich voorbereiden op de toekomst. De voucher is bedoeld om stappen te zetten op het gebied van digitalisering, innovatie en scholing. De investeringen die hierbij worden gedaan, zullen 50% gefinancierd worden door de Provincie Overijssel.

Wie maakt aanspraak op de MKB-subsidie voucher?
Alle Overijsselse ondernemers in het MKB maken aanspraak op de MKB-subsidie voucher. Of je nou een bouwbedrijf hebt, in de maakindustrie zit, agrariër of winkelier bent of in de culturele sector actief bent.

Ook voor zzp’ers, eenmanszaken, stichtingen, verenigingen en niet op winst gerichte (maatschappelijke of culturele) organisaties.

Met deze voucher zet jij als ondernemer stappen in de ontwikkeling van jouw eigen organisatie en draag je bij aan een innovatieve Overijsselse economie en aantrekkelijke leefomgeving.

Waarvoor kan de MKB-subsidie voucher gebruikt worden?
De MKB-subsidie voucher kan gebruikt worden voor één of meerdere van de volgende activiteiten:

1. Aanschaf van producten of diensten ter ondersteuning van nieuwe verdienmodellen of digitale dienstverlening en verkoop.

2. Onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en productieprocessen of het verbeteren van bestaande producten, diensten of productieprocessen door toepassing van innovatie.

3. Scholing met betrekking tot het leren en ontwikkelen van vaardigheden met betrekking tot nieuwe technologieën en verdienmodellen.

TeamCreative helpt jou!
Wij geven adviezen op het gebied van digitaliseren, waardoor jij omzetverbeteringen realiseert en grote successen boekt met jouw online business! De verschillende diensten die wij aanbieden om jouw bedrijf te kunnen digitaliseren en verbeteren zijn onder andere:

  • Advies digitale strategie
  • Social media training
  • Webshop
  • Online boekingssysteem
  • Video & animatie

Wij kunnen je adviseren en helpen om in aanmerking te komen voor de MKB-subsidie voucher.

Dus wil je digitaliseren of heb je hulp nodig bij de aanvraag?
Neem dan contact met mij op!

blog-image

Marvin Oude Avenhuis

Eigenaar
Twintig jaar geleden heb ik TeamCreative opgericht. In die tijd hebben we ons ontwikkeld van webbureau tot marketingbureau waarbij online de focus heeft. Samen met mijn team maken we gave ontwerpen, spraakmakende video’s en animaties, toffe websites en doen we de online marketing. Ik hou mij met name bezig met marketing concepten en strategieen voor bedrijven.

Heb jij hulp nodig bij een marketing vraag? Neem gerust contact op en ik help je daarbij.

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.

Kunnen we jou ergens mee helpen?
Klik hier!