Home Over ons Projecten Contact Websites op maat gemaakt voor jou! Over ons Lees meer Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Niet alleen websitesmaar ook webshops We bouwen vooralin Wordpress Website op maatlaten maken

Wij ontwerpen en ontwikkelen
een maatwerk website
waarmee jouw bedrijf zich kan
onderscheiden op de markt

rand-bottom-standard

jouw website op maat laten maken

Wil jij volledige controle over de indeling, de stijl en de functies van jouw website? Wil jij je online onderscheiden? Lijken alle website in jouw branche op elkaar?

Laat dan een maatwerk website door TeamCreative ontwikkelen. Onze websites sluiten naadloos aan op jouw specifieke wensen en stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Jouw bedrijf verdient een unieke website

Wij zijn van mening dat elke bedrijf uniek is. Daar past dan ook een unieke website bij. Door een website op maat te laten maken behoud je je eigen identiteit en heb je de flexibiliteit om het in te richten zoals jij dat wil. Geen beperkingen, maar mogelijkheden!

Een solide basis met WordPress of Craft CMS

Wij bouwen onze websites voornamelijk in WordPress en Craft. Wij gebruiken hiervoor een eigen ontwikkelde basis om de websites snel, veilig en flexibel te houden. Bovendien kunnen we hierdoor razendsnel ontwikkelen: dat bespaart kosten!

webshop

Ook maatwerk webshops

Heb jij specifieke wensen voor jouw webshop? Wil jij succesvol jouw producten via het internet verkopen? Door een maatwerk webshop door TeamCreative te laten bouwen ga je voor kwaliteit en flexibiliteit!

rand-top-standard
cta1
rand-bottom-standard
framehanger
euroboor_mockup_2019-wl3

framehanger
Normec Foodcare

framehanger
globe website

framehanger
deetron_mockup_2019_v2

framehanger

Bekijk onze maatwerk projecten

Waarom een maatwerk website?

Volledig uniek design, passend bij jouw bedrijf Betere performance: veiliger en sneller Geen beperkingen in functionaliteit Mogelijkheden tot integratie met andere systemen zoals een CRM

Maatwerk website van standaard hoog niveau

Inclusief SSL certificaat Altijd responsive design (geschikt voor mobiel en tablet) Goed doordacht op conversie Volledig gekoppeld aan Google Services Volledig SEO-proof
Ik wil ook een website op maat
rand-top-standard
rand-bottom-standard

TeamCreative: Alles onder één dak

TeamCreative is een full service marketing communicatie bureau. Ons web-development team draait haar hand niet om voor een geavanceerde functie op de website. En met ons creatieve team van content creators verzorgen we fotografie, video, illustraties, animaties en teksten voor jouw website.

De online marketeers zorgen voor een goede online vindbaarheid en optimale conversie.

Hoe we te werk gaan

Bij TeamCreative bouwen we niet zomaar een website. Deze bouwen we volgens de User Experience & User Interface workflow.

0

UX briefing

Bij de UX/UI Kick-Off komen we samen met de klant om een antwoord te krijgen op de volgende vragen: *Wat is het doel? *Wie is de doelgroep? *Wat is de missie en visie? Zo leren we de organisatie kennen en kunnen we de wensen voor de website in kaart brengen.

1

Omgevingsanalyse

Elke organisatie heeft te maken met de omgeving waarin zij opereert. Concurrenten en andere factoren vragen ook aandacht van een potentiële klant. Wij brengen de omgeving helder in kaart.

2

Klantenreis

Een potentiële klant komt op verschillende momenten in zijn “customer journey” met een product of dienst in aanraking. Deze momenten vragen een andere manier van aanspreken. We willen antwoord krijgen op de vragen: *Hoe komt een klant tijdens de verschillende fases in contact? *Hoe kan de website daarbij helpen?

3

Informatie structureren

Alle informatie uit de vorige stappen wordt gestructureerd. Dit zetten we om naar een sitemap en een helder overzicht.
Ook bepalen we in deze fase welke functionaliteiten de website moet krijgen.

4

Wireframes

Op basis van het gestructureerde overzicht en de sitemap ontwerpen we de wireframes. Een wireframe is een draadmodel van de website waarin we de verschillende elementen en functies van de website visualiseren.

5

Visual design

De wireframes worden gebruikt als basis voor het ontwerp van de website. De creatieve en grafische vormgeving moet passen bij de huisstijl voor een herkenbare uitstraling, maar moet vooral functioneel zijn voor het doel van de website.

6

Prototype

Het ontwerp wordt omgezet naar een werkende website. Alle flows en interactie- elementen worden werkend gemaakt. Nu begint het ontwerp echt te leven!

7

Gebruikerstest

Een website is nooit af. Wanneer een website live staat is het belangrijk om continu het gedrag van bezoekers op de website te monitoren. Middels heatmapping, Google Analytics en A/B testen optimaliseren we de werking van de website.

rand-top-standard
rand-bottom-standard

TeamCreative: specialist in maatwerk websites

Persoonlijke aanpak

Bij TeamCreative nemen we je aan de hand mee in het proces. Door onze persoonlijke aanpak en korte lijnen boeken we sneller en beter resultaat. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

All-in bureau

Bij TeamCreative staat er een heel team van creatievelingen voor je klaar. We ondersteunen bij zowel strategie als uitvoering. Samen ontwikkelen we de beste content voor jouw website: animaties, illustraties, fotografie en tekst.

Veel kennis en ervaring

Al sinds 2000 zijn wij actief in het ontwikkelen van maatwerk websites. Door deze jarenlange ervaring bieden we een gestroomlijnd proces, van intake tot oplevering.

rand-top-standard

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen een maatwerk website en een template website?

Bij een template website kies je uit één van de 10.000 vaste thema’s die al ontworpen zijn. De plekken voor de teksten en afbeeldingen staan in zo’n thema al vast. Je hoeft ze alleen nog te vullen. Je kunt dus snel en goedkoop een website de lucht in krijgen.

Een nadeel is de beperkte vrijheid. Wil je een structurele wijziging of een uitbreiding van je website dan ben je gebonden aan je template.

Een ander nadeel is de snelheid van je website (een belangrijke factor voor Google). Hoe meer functies er in template aanwezig zijn en hoe meer plugins er geïnstalleerd zijn hoe trager de website is. Bij een maatwerk website heb je enkel de functies die je zelf nodig hebt.

Wat kost een maatwerk website?

Dat is afhankelijk van de grootte van jouw project, de functionaliteit, wensen en mogelijke koppelingen. Graag doen we een eerste intake waarna we een ruwe schatting kunnen maken. De exacte kosten kunnen we bepalen als alle functionaliteiten omschreven zijn.

Waarom zou ik een maatwerk website laten maken?

Met een maatwerk website kies je voor een uniek design en flexibiliteit. Met een uniek design onderscheid je je van jouw concurrenten en past de vormgeving bij jouw bedrijf. Daarnaast heb je de flexibiliteit om alle gewenste functies in de website te laten bouwen zonder concessies te doen.

Door een maatwerk website te laten bouwen is jouw website ook sneller en veiliger.

Zit ik met een maatwerk website vast aan TeamCreative?

TeamCreative werkt alleen met Open Source software. Onze klanten worden volledig eigenaar van de website en de code. Elke andere professionele webdeveloper kan de website overnemen. Zo zit je niet vast aan TeamCreative.

Gebruiken jullie ook andere Content Management Systemen?

Onze voorkeur gaat uit naar WordPress of Craft CMS. Desgewenst kunnen we ook in andere CMS en programmeertalen ontwikkelen. Wij adviseren en bouwen altijd in een CMS dat past bij de situatie.

Is WordPress wel veilig?

Op de manier hoe wij in WordPress ontwikkelen is WordPress een veilig CMS. We gebruiken zo min mogelijk plugins en alleen plugins die door onze screening komen. Daarnaast zetten we standaard mogelijke veiligheidsproblemen dicht. Desgewenst installeren we extra beveiligingsmaatregelen zoals two-factor-authentication om de veiligheid nog strikter te borgen.

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.

Kunnen we jou ergens mee helpen?
Klik hier!