rand-bottom-standard

Klantcases

Een klantencase is het perfecte uithangbord voor jouw bedrijf. De kaviaar onder de content. Wij interviewen jouw klanten over zijn of haar persoonlijke ervaring met jouw merk, product of dienst. Dit verhaal wordt prikkelend uitgewerkt.

Wat is een klantcase?
Een klantcase is een document of verhaal dat beschrijft hoe een organisatie of bedrijf een specifieke klant heeft geholpen bij het oplossen van een probleem of het bereiken van een specifiek doel. Het kan in verschillende formaten worden gepresenteerd. Denk hierbij aan een geschreven verhaal, een video- of audio-opname of een presentatie. Een klantcase wordt gebruikt om de waarde van een product of dienst te tonen aan potentiële klanten. Daarnaast wordt een klantcase ook gebruikt om bestaande klanten te informeren over hoe andere organisaties succesvol gebruik hebben gemaakt van een product of dienst.

Een klantcase is vaak een goede manier om te laten zien hoe een product of dienst in de praktijk werkt. Het helpt potentiële klanten om een beter beeld te krijgen van de voordelen die het product of de dienst biedt. Daarnaast is het ook een nuttige tool voor de verkoop- en marketingteams van een organisatie.

Laten we kennismaken!
Wij denken graag mee over jouw tekstuitdaging. Laat woorden voor je werken en neem contact op voor een brainstorm of advies.

rand-top-standard
cta1
rand-bottom-standard
framehanger
Normec Foodcare

Normec Foodcare

framehanger

Kesseler & Reuvekamp

framehanger

De Verbinding

Waarom klantcases laten schrijven door TeamCreative?

 • Onderscheidend

  De juiste zoektermen

  Onze tekstschrijfster kijkt altijd samen met de online marketeer naar zoektermen die relevant zijn voor jouw business. Zo word jij zo goed mogelijk gevonden in Google.
 • helderheid

  Schrijfvaardigheid

  D? t? Groter dan/als? Hoe zit het met de oude en nieuwste spellingsregels? Onze tekstschrijfster beschikt over een goede beheersing van taal, grammatica en stijl.
 • Trek de aandacht

  Korte doorlooptijd

  Onze tekstschrijfster heeft een goede balans tussen snelheid én kwaliteit. De teksten worden met een kritische blik geschreven.
 • Onderwerpkennis

  Onze tekstschrijfster duikt volledig in jouw onderwerp. Hierdoor kan ze de tekst authentiek maken en voorkomt ze feitelijke onjuistheden.
explanimation-logomachine
rand-top-standard
rand-bottom-standard

Werkwijze TeamCreative

Naslagwerk icoon

Informatie

We beginnen met een kick-off. Wat wil je bereiken met de klantcase? Wie is je doelgroep? En waar wordt deze verspreid?
mockup icoon

Schrijven

Aan de slag met het schrijven van duidelijke, leesbare en sterke teksten. Rekening houdend met jouw wensen en eisen. Tekst aantrekkelijker maken? Onze vormgevers zorgen voor een mooie opmaak.

Controle

We presenteren de teksten persoonlijk en je hebt ruimte om feedback digitaal aan te leveren. We zorgen ervoor dat de teksten worden aangepast waar nodig.

Gebruiken

De teksten zijn klaar voor gebruik en we helpen je graag bij het plaatsen, verspreiden en opmaken van de tekst zodat het gewenste doel bereikt wordt

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.

Kunnen we jou ergens mee helpen?
Klik hier!