rand-bottom-standard

Rake teksten laten schrijven

Je wilt schrijven, maar staart naar een lege bladzijde en hebt geen idee waar je moet beginnen. Help! Ben jij geen geboren schrijftalent en heb jij sterke teksten nodig? Wij zijn dag in, dag uit bezig met het schrijven van optimale teksten. Met onze teksten verbeteren we de vindbaarheid van jouw website en kruipen we in de huid van jouw doelgroep.

Onze tekstschrijfster Jeanine: “Mijn schrijfstijl is down-to-earth, vlot en toegankelijk. Ik houd van een open communicatie zonder poespas. Heb jij hulp nodig bij het schrijven van teksten? Ik regel de perfecte tekst voor:”

rand-top-standard
rand-bottom-standard

Whitepapers

Het schrijven van een whitepaper is een vak apart. Je vervalt al snel in ingewikkelde begrippen en een onlogische opbouw. Wil jij jouw kennis echt goed uit de verf laten komen in een whitepaper? Wij duiken graag in jouw materie om er een helder verhaal van te maken. Inhoudelijk sterk en superpraktisch voor je doelgroep. Onze vormgevers zorgen er vervolgens voor dat onze teksten nog beter landen.

webshop

Webteksten

Het meest onderschatte onderdeel van een website? De tekst! Zonder goede content is je website een leeg omhulsel. Zonde! Webteksten schrijven is alleen niet iets wat je zomaar even doet. Wij helpen je de juiste woorden te vinden in een toon die past bij jouw identiteit én die aansluiting vindt bij de doelgroep. Dit samen levert perfect passende webteksten op. Oja en betere Google-rankings!

rand-top-standard
rand-bottom-standard

Landingspagina's

Naast een krachtige website is het belangrijk om een aantal goede landingspagina’s te hebben. Een landingspagina is een pagina waarop je terecht komt als je op een link of advertentie klikt. Het is dé plek waar jij jouw verhaal kort en helder pitcht. Wij komen snel tot de kern van jouw verhaal en haken moeiteloos in op iedere campagne. Landingspagina bouwen in jouw CMS? Doen we ook!

Persberichten

Voor een prikkie in de spotlights staan? Met een verrassend en nieuwswaardig persbericht krijg jij de media-aandacht die je verdient. Wij weten precies welke ingrediënten nodig zijn om op te vallen in de mailbox van journalisten. Weg met die wervende tekst doordrenkt met reclamepraatjes. Hallo informatieve tekst die de juiste doelgroep aanspreekt. Want dat is wat je wilt!

rand-top-standard
rand-bottom-standard

Laten we kennismaken

Wij denken graag mee over jouw tekstuitdaging. Laat woorden voor je werken en neem contact op voor een brainstorm of advies.

Staat jouw uitdaging er niet tussen? Niet getreurd. We kunnen ook de volgende teksten voor je schrijven: blogposts, klantcases, nieuwsbrieven, vacatureteksten, audioteksten en social media content. Daarnaast kunnen we ook jouw teksten herschrijven.

PS. Heb jij een website? Dan wil je toch ook dat de content staat als een huis? Met onze content quickscan krijg jij niet alleen inzicht in de kwaliteit van jouw teksten, maar ook concrete aanbevelingen.

 

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.

Kunnen we jou ergens mee helpen?
Klik hier!