rand-bottom-standard

Blije gezichten: nieuwe samenwerking met HubSpot!

26 October 2022 •

Wil je als bedrijf groeien? En wil je je marketing, verkoop, klantenservice en website perfect op elkaar afstemmen? Dan mag HubSpot zeker niet ontbreken. HubSpot is dé tool waarmee je een langdurige en betekenisvolle relatie met leads en klanten kunt opbouwen. Sinds kort hebben wij een samenwerking met HubSpot. Maar hoe zijn wij bij HubSpot gekomen en waarom zijn wij deze samenwerking aangegaan? Dit vertelt Marvin Oude Avenhuis, de eigenaar van TeamCreative.

All-in-one-tool
HubSpot is een all-in-one online platform. “We werken al wel met een aantal handige tools, bijvoorbeeld Leadinfo, Mailchimp en Google Analytics. Maar het zijn allemaal losse tools. Ik ben daarom op zoek gegaan of er een all-in-one-tool bestond. Rondgeneusd op internet en kwam al vrij snel uit bij HubSpot. Hier heb ik mij in verdiept en werd er heel enthousiast van. Zij hebben een tool waar marketing, sales, service én CMS in één zitten. Ideaal! Alle modules zijn krachtig vanuit zichzelf, maar nog beter als ze samen worden gebruikt.”

HubSpot TeamCreative

Vele voordelen
HubSpot kent vele voordelen. “Het systeem van HubSpot is gebruiksvriendelijk, waardoor iedereen er snel en zelfstandig mee kan werken. Je kunt makkelijk de weg vinden als je bijvoorbeeld een website wilt gaan maken. Daarnaast hoef je binnen HubSpot niet direct te beginnen met alle vier de tools. Je kunt klein beginnen en naarmate jouw bedrijf groeit, groeit het platform met je mee. Je kunt zelfs beginnen met de gratis variant van het CRM. Daarna kun je langzaam uitbouwen. We helpen je er graag bij.”

Klanten helpen
Over hulp gesproken: Marvin vindt het belangrijk om alle ins en outs over HubSpot te delen met klanten. “HubSpot is net een trein. Een geweldige uitvinding, maar hij rijdt niet vanzelf. Je moet je in de tool verdiepen om maximaal rendement te behalen. Heb jij hier hulp bij nodig? Als HubSpot partner helpen wij bedrijven om alles uit de tool te halen. Jij bepaalt je inbound doelen, wij trainen je zodat je aan de slag kan. Daarnaast bieden we advies en support als je dat nodig hebt. Als partner kunnen wij bovendien gebruikmaken van ons eigen Hubspot supportteam waarmee we complexe klantwensen kunnen tackelen.”

Ben je, net als wij, geïnspireerd door de kracht van HubSpot en benieuwd naar wat het platform voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Houd onze nieuwsbrief en blogs in de gaten voor updates over HubSpot.

blog-image

Marvin Oude Avenhuis

Eigenaar
Twintig jaar geleden heb ik TeamCreative opgericht. In die tijd hebben we ons ontwikkeld van webbureau tot marketingbureau waarbij online de focus heeft. Samen met mijn team maken we gave ontwerpen, spraakmakende video’s en animaties, toffe websites en doen we de online marketing. Ik hou mij met name bezig met marketing concepten en strategieen voor bedrijven.

Heb jij hulp nodig bij een marketing vraag? Neem gerust contact op en ik help je daarbij.

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.

Kunnen we jou ergens mee helpen?
Klik hier!