sterren-en-raket
vuurwerk
rand-bottom-standard
marvin taart muts
border
Open dag 20 jarig bestaan red-arrow 15 Mei 2020 red-arrow

20 jaar geleden begon Marvin zijn eigen bedrijf: Marvin Interactive Design. Als student Bedrijfsinformatie Technologie specialiseerde hij zich in het ontwikkelen van websites. Door zijn specialisme te combineren met zijn tweede studie, Toegepaste Communicatie Wetenschappen, groeide TeamCreative uit naar een full service marketingcommunicatie- en reclamebureau. Dit jaar bestaan we 20 jaar en dit vieren we graag samen met jou!

Op onze open dag op 15 mei aanstaande nemen we je mee in de wereld van TeamCreative. We leiden je rond in ons kantoor en geven een indruk van onze activiteiten. In onze bioscoop draaien we TeamCreative – The Movie. En we dagen je uit om te ontsnappen uit onze eigen escaperoom! Uiteraard is er alle ruimte om te netwerken en onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met ons team.

Vier samen met ons het 20-jarig bestaan.
Uiteraard is een collega, vriend en vriendin ook van harte welkom!
rand-top-standard
rand-bottom-standard
wolkje-met-cadeau2
kans voor een kind
Geen cadeaus
maar donaties
red-arrow klik hier! red-arrow

TeamCreative zet zich in voor kinderen!

Kinderen gelukkig maken is een doel dat TeamCreative zich heeft gesteld. Daarom steunen wij Stichting Kans voor een Kind, een stichting die individuele wensen van kinderen uit Twente vervult. Kinderen met een fysieke of psychische beperking. Door onze donatie helpen we Kans voor een Kind deze kinderen een steuntje in de rug te geven.

Help jij mee? Doneer dan samen met ons!

escaperoom

Programma

dansjes hapjes drankjes
rand-top-standard

Ik ben erbij!

Wil jij bij onze Open Dag zijn? Meld je dan aan! Uiteraard zijn collega’s, vrienden en kennissen ook van harte welkom. Deze kun je hier direct aanmelden door op het plusje te klikken.

  • VoornaamAchternaamE-mailadresBedrijf 

Stel je vraag via WhatsApp!
Stuur ons een bericht.

Kunnen we jou ergens mee helpen?
Klik hier!